İDARİ BİNA ve HANGAR

Actera Group iştiraki Çelebi Havacılık Holding A.Ş.’ ye ait Atatürk Havalimanı taşınma projesi kapsamında İDARİ BİNA ile HANGAR inşaatlarıdır. 810 m²’ ye oturan iki kattan oluşan idari bina ve 1440 m²’ ye oturan hangarın taşıyıcı sistemi betonarme, çelik konstrüksiyon çatı olarak tasarlanmıştır. Projenin istenen standartlara göre yapılmasının kontrolü ve bütçe takibi tarafımızdan yapılmıştır.

T12 ANTREPO

Actera Group iştiraki Çelebi Havacılık Holding A.Ş.’ ye ait Atatürk Havalimanı taşınma projesi kapsamında ANTREPO inşaatıdır. Yapı, sundurma ve mekanik oda alanları ile birlikte 2400 m²’lik alanda, tamamı çelik konstrüksiyon olarak imal edilmiştir. Projenin istenen standartlara göre yapılmasının kontrolü ve bütçe takibi tarafımızdan yapılmıştır.

YENİ İTHALAT KARGO

Actera Group iştiraki Çelebi Havacılık Holding A.Ş.’ ye ait Atatürk Havalimanı taşınma projesi kapsamında YENİ İTHALAT KAGRO inşaatıdır. 2600 m²’ ye oturan 5920 m² bodrum+zemin+2 normal kat ile toplam 5920 m² inşaat alanına sahip yapının taşıyıcı sistemi betonarme, çatısı çelik konstrüksiyon olarak tasarlanmıştır. Projenin istenen standartlara göre yapılmasının kontrolü ve bütçe takibi tarafımızdan yapılmıştır.